ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

17 Απριλίου 2023

Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ...

Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ...



Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 

"ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ"


Ακούμε συχνά από τα χείλη Συνελλήνων να διατυπώνεται η άποψη ότι η θρησκεία του Εβραιο-χριστιανισμού έχει ελληνική προέλευση. 

Πολλοί Έλληνες μάλιστα πιστεύουν, ότι οι μαθητές και οι πρωτεργάτες της θρησκείας που μας περιγράφουν τα Ευαγγέλια, αλλά και ο ίδιος ο Ιησούς ήταν ελληνικής καταγωγής.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχουμε εξοικειωθεί υπερβολικά με τα εβραϊκά ονόματα Πέτρος, Ιωάννης, Παύλος, Ανδρέας κλπ, με τα οποία ονομάζουμε τα παιδιά μας, ακολουθώντας τις προτροπές και τις απαγορεύεις της Εκκλησίας διαχρονικά, ή γιατί έχουμε έλλειψη πραγματικής γνώσης για την ιστορία της επικρατούσας μέχρι σήμερα, δογματικής πίστης στην Ελλάδα. 

Οι πληροφορίες που αντλούμε μέσα από τα ίδια τα κείμενα της Καινής Διαθήκης φανερώνουν ότι ο Ιησούς και οι μαθητές ήταν Ιουδαίοι.

Η δική μας άγνοια οφείλεται στο γεγονός ότι ποτέ δεν μελετήσαμε πραγματικά τα κείμενα του Εβραιο-χριστιανισμού και η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν γνωρίζει τι ακριβώς γράφεται μέσα σε αυτά.

 Ακολουθούν τα επίμαχα χωρία μέσα από τις "Πράξεις των Αποστόλων", όπου φαίνεται η ιουδαϊκή προέλευση του χριστιανισμού.

Ακόμη φανερώνεται η ύπαρξη εχθρικής στάσης των Ιουδαίων απέναντι στους Έλληνες, η οποία εκφράστηκε με την στάση αποδοκιμασίας προς τον Πέτρο, μετά από την επίσκεψή του στο σπίτι του Κορνήλιου, ο οποίος ήταν εθνικός.

(Το κείμενο αποτελεί μέρος της "Καινής Διαθήκης" και αποδίδεται στον Ευαγγελιστή Λουκά)




Το κήρυγμα του Πέτρου 


κατά την Πεντηκοστή 






Πραξ. 2,14               Και τότε ο Πέτρος μαζί με τους ένδεκα εστάθηκε, ώστε να τον βλέπουν όλοι, ύψωσε την φωνήν αυτού και ήρχισε να ομιλή, όπως το Πνεύμα το Αγιον τον εφώτιζε· “άνδρες Ιουδαίοι και σεις όλοι που κατοικείτε την Ιερουσαλήμ, ας γίνη γνωστόν εις σας αυτό, που θα σας πω και ακούσατε με προσοχήν τα λόγια μου.




Πραξ. 2,15                Δεν είναι ορθόν αυτό που είπατε, διότι αυτοί οι άνθρωποι που ομιλούν ενώπιόν σας ξένας γλώσσας, δεν είναι μεθυσμένοι, όπως σεις νομίζετε· άλλωστε η ώρα είναι τρεις μετά την ανατολήν του ηλίου, που ως γνωστόν και σύμφωνα με την διδασκαλίαν των ραββίνων δεν πίνουν ακόμη κρασί οι άνθρωποι.



Πραξ. 2,16               Αλλά αυτό, που βλέπετε, είναι εκπλήρωσις εκείνου που ελέχθη από τον προφήτην Ιωήλ, ο οποίος και προείπε· 


Βλέπουμε στο σημείο αυτό τον Πέτρο να μιλά για τους μαθητές που έλαβαν το "Άγιο Πνεύμα", αναφέροντας την απαγόρευση του οινοπνεύματος που βάσει του ιουδαϊκού νόμου, τηρούσαν βέβαια μόνο οι Ιουδαίοι.




Πραξ. 2,30               Αλλά προφήτης πραγματικός υπάρχων ο Δαυίδ και γνωρίζων πολύ καλά, ότι ο Θεός του είχε υποσχεθή με όρκον, πως από απόγονον των σπλάγχνων του, δηλαδή από την Παρθένον Μαρίαν, επρόκειτο να αναστήση τον Χριστόν, κατά το ανθρώπινον, και να τον καθίση στον θρόνον ως βασιλέαν αιώνιον,






Πραξ. 2,34               Αλλά και περί της αναλήψεως του Μεσσίου στους ουρανούς επροφήτευσε ο Δαΐδ, διότι δεν ανέβηκε ο Δαυίδ στους ουρανούς, εν τούτοις όμως λέγει ο ίδιος· Είπεν ο Κυριος και Θεός στον Μεσσίαν, που είναι απόγονός μου κατά το ανθρώπινον, αλλά Κυριος μου ως Θεός, ίσος με τον Πατέρα, κάθισε εις τα δεξιά μου,





Πραξ. 2,35               έως ότου βάλω κάτω από τα πόδια σου νικημένους τους εχθρούς σου.




Στα χωρία αυτά βλέπουμε ότι ο Ιησούς κατάγεται από το το γένος του Δαυίδ και προορίζεται να ηγηθεί ως βασιλιάς νικώντας τους εχθρούς του ! ! ! 


Αναφέρονται παρακάτω οι εβραίοι προφήτες Δαϊδ, Ιωήλ, Μωϋσής, Σαμουήλ, Αβραάμ  κλπ και οι προφητείες τους σχετικά με το σχέδιο αυτό ...




Πραξ. 2,36               Ας γνωρίζη, λοιπόν, με κάθε βεβαιότητα όλη η φυλή του Ισραήλ, ότι αυτόν τον Ιησούν, τον οποίον σεις εσταυρώσατε, ο Θεός τον ανέδειξε Κυριον και Χριστόν”.






Πραξ. 2,37               Αφού δε ήκουσαν τα θεόπνευστα αυτά λόγια, κατελήφθησαν από λύπην και κατάνυξιν καρδίας δια την βαρείαν ενοχήν των και είπαν προς τον Πετρον και τους άλλους Αποστόλους· “τι να κάμωμεν, άνδρες αδελφοί;”





Πραξ. 2,38               Είπε δε προς αυτούς ο Πετρος· “μετανοήσατε και ας βαπτισθή ο καθένας σας στο όνομα του Ιησού Χριστού δια την άφεσιν των αμαρτιών σας· και θα λάβετε και σεις την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος.





Πραξ. 2,39               Διότι η υπόσχεσις, που εδόθη δια του προφήτου Ιωήλ περί των δωρεών του Αγίου Πνεύματος, είναι και δια σας και δια τα παιδιά σας και δι' όλους, που ευρίσκονται μακράν από τον Θεόν εις την πλάνην της ειδωλολατρίας και τους οποίους θα προσκαλέση ο Κυριος και Θεός μας εις την νέαν πίστιν”.






Το κήρυγμα του Πέτρου στο ναό 




Πραξ. 3,13                Ο Θεός του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ ο Θεός των προγόνων μας, εδόξασε τον παίδα αυτού Ιησούν, ο οποίος με την ενανθρώπησίν του έγινε κατά πάντα υπάκουος στον Πατέρα του, δια την σωτηρίαν των ανθρώπων. Σεις όμως τον παρεδώκατε στον σταυρικόν θάνατον και τον αρνηθήκατε εμπρός στον Πιλάτον, όταν εκείνος έκρινε ότι έπρεπε να τον απολύση.





Πραξ. 3,22               Διότι ο μεν Μωϋσής είπε στους προγόνους σας, ότι προφήτην ωσάν εμέ, νομοθέτην και μεσίτην, θα αναδείξη εις σας Κυριος ο Θεός σας από τους αδελφούς σας. Αυτόν έχετε καθήκον να υπακούετε εις όλα όσα θα σας διδάξη.





Πραξ. 3,23               Καθε δε ψυχή, η οποία δεν θα υπακούση στον προφήτην εκείνον, θα εξολοθρευθή ανάμεσα από τον λαόν.


                     

                    

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ


ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ 



----- !!!!!!!!!!!!!!!!! -----





Πραξ. 3,24               Και όλοι οι προφήται από τον Σαμουήλ και έπειτα, όσοι εκήρυξαν προς τους προγόνους σας, προανήγγειλαν αυτάς τας ημέρας που ζώμεν σήμερα.






Πραξ. 3,25               Σεις είσθε οι απόγονοι των προφητών και οι κληρονόμοι της διαθήκης, την οποίαν ο Θεός έκαμε με τους πατέρας σας λέγων προς τον Αβραάμ· Δια του Μεσσίου, ο οποίος κατά σάρκα θα είναι ιδικός σου απόγονος, θα ευλογηθούν όλαι αι φυλαί της γης.





Πραξ. 4,36               Ο Ιωσής δε, ο οποίος ωνομάσθηκε από τους Αποστόλους Βαρνάβας, που σημαίνει εις την ελληνικήν υιός παρηγορίας και ενισχύσεως και ο οποίος ήτο Λευΐτης γεννηθείς εις την Κυπρον,





Ο Πέτρος στο σπίτι του Κορνήλιου του εκατόνταρχου






Πραξ. 10,22             Εκείνοι δε του είπαν· “ο Κορνήλιος, ο εκατόνταρχος, άνθωπος δίκαιος και φοβούμενος τον Θεόν, που μαρτυρείται ως ευσεβής από όλον το έθνος των Ιουδαίων, επήρε εντολήν από άγιον άγγελον, να σε καλέση στο σπίτι του και να ακούση από σένα λόγια Θεού”.





Πραξ. 10,25             Οταν δε επρόκειτο να εισέλθη ο Πετρος στο σπίτι, εβγήκε και τον προϋπάντησε ο Κορνήλιος και αφού έπεσε εις τα πόδια του, επροσκύνησε.





Πραξ. 10,26             Ο Πετρος όμως τον εσήκωσε λέγων· “σήκω επάνω, διότι και εγώ είμαι άνθρωπος”.






Πραξ. 10,27             Και συνομιλών μαζή του εισήλθεν στο σπίτι και ευρήκε εκεί πολλούς συγκεντρωμένους.





Πραξ. 10,28     Και είπε προς αυτούς ο Πετρος· “σεις γνωρίζετε ότι είναι παράνομον και απαγορεύεται από τον νόμον του Μωϋσέως, Ιουδαίος άνθρωπος να έρχεται εις στενήν επικοινωνίαν και συναναστροφήν η και να πλησιάζη απλώς αλλοεθνή. Εις εμέ όμως ο Θεός εφανέρωσε με όραμα, να μη θεωρώ μολυσμένον η ακάθαρτον κανένα άνθρωπον.




Πραξ. 10,29             Δι' αυτό, και όταν με εκαλέσατε, ήλθα χωρίς καμμίαν αντίρρησιν. Παρακαλώ λοιπόν, πληροφορήσατέ με, δια ποίον λόγον με εκαλέσατε;”




ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ


              ----- !!!!!!!!! -----




Πραξ. 10,44             Ενώ δε ο Πετρος συνέχιζε να λέγη τα λόγια αυτά, αίφνης έπεσε το Πνεύμα το Αγιον εις όλους αυτούς, που ήκουαν την διδασκαλίαν.




Πραξ. 10,45             Οι εκ περιτομής Χριστιανοί, που είχαν έλθει μαζή με τον Πετρον, όταν είδαν το γεγονός αυτό, κατελήφθησαν από θαυμασμόν, διότι και στους εθνικούς ξεχύθηκε πλουσία η δωρεά του Αγίου Πνεύματος.




Πραξ. 10,46             Και εβεβαιώθησαν δια το γεγονός, διότι ήκουαν αυτούς να ομιλούν ξένας γλώσσας και να δοξολογούν τον Θεόν.




Πραξ. 10,47             Τοτε έλαβε τον λόγον ο Πετρος και είπε· “μήπως ημπορεί να εμποδίση κανείς το νερό, δια να μη βαπτισθούν αυτοί, οι οποίοι, όπως και ημείς, έλαβαν το Πνεύμα το Αγιον;”




Πραξ. 10,48             Και διέταξε να βαπτισθούν αυτοί στο όνομα του Κυρίου. Τοτε τον παρεκάλεσαν να μείνη μαζή των μερικάς ημέρας.




Η αναφορά του Πέτρου στην εκκλησία της Ιερουσαλήμ




Πραξ. 11,1                 Επληροφορήθησαν δε οι Απόστολοι και οι αδελφοί, που ήσαν εις την περιοχήν της Ιουδαίας, ότι και οι εθνικοί εδέχθησαν τον λόγον του Θεού και εβαπτίσθησαν.



Πραξ. 11,2                Και όταν ενέβηκε ο Πετρος εις τα Ιεροσόλυμα, οι εκ περιτομής Χριστιανοί τον απέφευγαν




Πραξ. 11,3                και του απηύθηναν παρατηρήσεις λέγοντες ότι· “εισήλθες στο σπίτι ανθρώπων, που δεν είχαν περιτμηθή, και έφαγες μαζή των, χωρίς να λάβης υπ' όψιν σου τας απαγορεύσστου μωσαϊκού νόμου”.



ΟΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΤΜΗΤΟΣ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 


                      

                         ----------- !!!!!!----------





Πραξ. 11,4                Ηρχισε τότε ο Πετρος να εκθέτη με την σειράν τα γεγονότα λέγων·





Πραξ. 11,5                “εγώ προσηυχόμην εις την Ιόππην και εις στιγμήν εκστάσεως είδα ένα όραμα· είδα, δηλαδή, ένα σκεύος, σαν μεγάλο σινδόνι, να κρατήται από τέσσερα άκρα και να κατεβαίνη σιγά-σιγά από τον ουρανόν, έως ότου ήλθε εκεί, που ήμουν εγώ.



Πραξ. 11,6                Εις αυτό το σινδόνι, αφού εκύτταξα με προσοχήν, αντελήφθην πολύ καλά και ολοκάθαρα είδα τα τετράποδα της γης και τα θηρία και τα ερπετά και τα πτηνά του ουρανού.




Πραξ. 11,7                Ηκουσα δε φωνήν, η οποία μου έλεγε· “Πετρε, σήκω, σφάξε και φάγε”.





Πραξ. 11,8                Εγώ δε είπα· “κατά κανένα τρόπον, Κυριε, δεν θα κάμω εγώ αυτό· διότι ποτέ δεν εμπήκε στο στόμα μου κάτι μολυσμένον η ακάθαρτον”.




Πραξ. 11,9                Μου απήντησε δε δια δευτέραν φοράν η φωνή εκ του ουρανού· “αυτά, που Θεός εκαθάρισε, συ μη τα θεωρείς μολυσμένα”.



ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !




Πραξ. 11,10              Αυτό επανελήφθη τρεις φορές. Και πάλιν όλα ανεσύρθησαν στον ουρανόν.

 

Και ιδού, εκείνην ακριβώς την στιγμήν εστάθησαν απέξω από το σπίτι, όπου ευρισκόμουνα, άνθρωποι από την Καισάρειαν, σταλμένοι εις εμέ.




Πραξ. 11,12              Μου είπε δε το Πνεύμα να έλθω μαζή τους, χωρίς κανένα δισταγμόν. Ηλθαν δε μαζή μου εις την Καισάρειαν και οι εξ αυτοί αδελφοί και εισήλθαμε μαζή στο σπίτι του ανθρώπου, που μας είχε καλέσει.




Πραξ. 11,13               Αυτός διηγήθηκε λεπτομερώς εις ημάς πως είδε τον άγγελον στο σπίτι του, που εστάθηκε εμπρός του και ο οποίος του είπε· Στείλε εις την Ιόππην ανθρώπους και κάλεσε εδώ τον Σιμωνα, που λέγεται και Πετρος.




Πραξ. 11,14              Αυτός θα λαλήση προς σε λόγια Θεού, δια των οποίων, εάν τα πιστεύσης και τα παραδεχθής, θα εύρης την σωτηρίαν συ και όλοι όσοι είναι στο σπίτι σου.



Πραξ. 11,15               Οταν δε εγώ ήρχισα να ομιλώ, ξεχύθηκε το Πνεύμα το Αγιον εις αυτούς, όπως ακριβώς και εις ημάς εις την αρχήν, κατά την ημέραν της Πεντηκοστής.



Πραξ. 11,16              Εθυμήθηκα τότε τα λόγια του Κυρίου, που έλεγε· Ο Ιωάννης μεν εβάπτιζε τους ανθρώπους με νερό, σεις όμως θα βαπτισθήτε με Πνεύμα Αγιον.




Πραξ. 11,17               Εάν λοιπόν ο Θεός έδωκε εις αυτούς την ίδιαν δωρεάν, τα ίδια χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, όπως και εις ημάς, επειδή και εκείνοι και ημείς επιστεύσαμεν στον Κυριον Ιησούν Χριστόν, ποιός ήμουν εγώ, που θα είχα την δύναμιν να εμποδίσω τον Θεόν, να δεχθή στο βάπτισμα και εις την σωτηρίαν τους εθνικούς;”




Πραξ. 11,18              Οταν δε ήκουσαν αυτάς τας εξηγήσεις, ησύχασαν και ειρήνευσαν και εδόξαζαν τον Θεόν, λέγοντες· “άρα λοιπόν από αυτά βγαίνει το συμπέρασμα, ότι και στους εθνικούς έδωκε ο Θεός μετάνοιαν, δια να κερδήσουν και αυτοί την σωτηρίαν και την ζωήν”.





Η Αποστολική Σύνοδος στην Ιερουσαλήμ




Πραξ. 15,5                Εσηκώθηκαν όμως μερικοί, οι οποίοι προήρχοντο από την τάξιν των Φαρισαίων αλλά είχαν πιστεύσει στον Χριστόν, και έλεγαν, ότι πρέπει να περιτέμνουν τους εθνικούς, που δέχονται την νέαν πίστιν, και να τους παραγγέλουν να τηρούν όλας τας διατάξεις του μωσαϊκού νόμου.



Πραξ. 15,7                Αφού δε έγινε πολλή συζήτησις, εσηκώθηκε ο Πετρος και είπε εις αυτούς· “άνδρες αδελφοί, σεις γνωρίζετε ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο Θεός εδιάλεξε μεταξύ των Αποστόλων εμέ, δια να ακούσουν οι εθνικοί από το στόμα μου τα λόγια του Ευαγγελίου και να πιστεύσουν (Εννοώ τον Κορνήλιον και την ομάδα του).



Πραξ. 15,8                Και ο Θεός, που γνωρίζει τας καρδίας των ανθρώπων, έδωκε μαρτυρίαν υπέρ αυτών, ότι ημπορούν να πιστεύσουν και να σωθούν, διότι μετέδωσε εις αυτούς τότε το Πνεύμα το Αγιον, όπως και εις ημάς.



Πραξ. 15,9                Και δεν έκαμε καμμίαν απολύτως διάκρισιν μεταξύ ημών, που είμεθα περιτμημένοι και εκείνων, που ήσαν απερίτμητοι, καθαρίσας και αγιάσας τας καρδίας αυτών με μόνην την πίστιν στον Χριστόν.




Πραξ. 15,10              Τωρα λοιπόν, ύστερα από αυτό το ολοφάνερο γεγονός, διατί προκαλείτε τον Θεόν να κάμη κάτι διαφορετικόν από ο,τι προηγουμένως είχε πράξει, να επιβάλη δηλαδή ζυγόν στον τράχηλον των εθνικών Χριστιανών, τον οποίον ζυγόν ούτε οι πατέρες μας ούτε ημείς ημπορέσαμεν να βαστάσωμεν;



Πραξ. 15,11               Αλλά πιστεύομεν ότι και ημείς οι Ιουδαίοι θα σωθώμεν όχι με τας τυπικάς διατάξστου Νομου, αλλά με την χάριν του Θεού, όπως και εκείνοι”.



Πραξ. 15,12              Εμεινε δε άφωνον όλο εκείνο το πλήθος των πιστών και ήκουον με προσοχήν τον Βαρνάβαν και τον Παύλον, οι οποίοι διηγούντο όσα καταπληκτικά θαύματα και σημεία, εις επικύρωσιν του κηρύγματος, έκαμε ο Θεός δια μέσου αυτών στους εθνικούς.





ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο 


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 


ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ 


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 


ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΝΑ 


ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.




ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ 


ΛΥΠΗΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ 


ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ 


ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ 


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ 


ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ 


ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ  


 Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 


ΚΟΣΜΟ






ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ 


ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 


ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ...



ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 


ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ 


ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ 


ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ...



ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ 


ΕΥΘΥΝΗ 





Ευαγγελία Γιαδανού













ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ




ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com


TΗΛ. 6932729297


giadanou.blogspot.com

 



youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/




 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad