ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

25 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ;

ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ;




Με τον νόμο ΦΕΚ – Τεύχος Γ’ 2212/09.09.2022 προήχθησαν 5 νέοι αντιπρόεδροι στην σύνθεση του Αρείου Πάγου, μεταξύ αυτών και η Μαριάνθη Παγουτέλη, για την οποία εξέδωσε το Κ.Ι.Σ.Ε (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος) στις  2 Σεπτεμβρίου 2022 Δελτίο Τύπου, δηλώνοντας την αντίθεσή του για τον διορισμό της.


Συγκεκριμένα με το Δ.Τ. το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διατύπωσε την έντονη δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση της κ. Παγουτέλη στην κορυφή της Δικαιοσύνης, κατηγορώντας την για αντισημιτισμό και εμμέσως πλην σαφώς προέτρεπε το υπουργείο δικαιωσύνης να αλλάξει την απόφασή του καταλήγοντας ...

"Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα περιφρουρήσει τις αξίες της Δημοκρατίας απέναντι στους οπαδούς της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού".


Η κ. Μαριάνθη Παγουτέλη ως εφέτης το 2007, μειοψήφησε στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου κατά του Κ. Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια», με σκοπό την αθώωσή του. Κατέθεσε μάλιστα υπόμνημα 32 σελίδων για να δικαιολογήσει την απόφασή της. 

Μετά την ανακοίνωση του διορισμού της υπήρξε η δημόσια αντίδραση και άλλων υποστηρικτών του Κ.Ι.Σ. όπως της δημοσιογράφου Μ. Πυργιώτη:




Οι έννοιες ναζισμός, ρατσισμός, σημιτισμός κλπ έχουν επικρατήσει στην ελληνική κοινωνία ως αποτέλεσμα των κομμάτων και των ιδεολογιών που έχουν φυτευτεί από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό την διαίρεση και την παραπλάνηση των Ελλήνων, για να μην μπορούν να εστιάσουν στην αιτία του προβλήματος.


Σαφώς το σύστημα επιλογής και διορισμού των δικαστικών είναι πλήρως ελεγχόμενο από τα ίδια εκείνα κέντρα. Ωστόσο είναι αδιανόητη η οποιαδήποτε παρέμβαση εξωγενών παραγόντων στην λειτουργία των κρατικών θεσμών και στην επιλογή των κρατικών λειτουργών, πόσο μάλλον των δικαστικών λειτουργών.


Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι επί Γεωργίου Παπαδόπουλου το  Κ.Ι.Σ.Ε. λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου από το 1969 με το νομοθετικό διάταγμα 301/1969 (ΦΕΚ Α’ 195) !!

 

Με τις ευλογίες του δικτάτορα λοιπόν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εδραίωσε την ύπαρξη του αποκτώντας κρατική υπόσταση με αναδρομική ισχύ, από την ίδρυσή του !

ενώ είχε συσταθεί με τον α.ν.367/1945 και έχει από τότε την έδρα του μέσα στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων ...


ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ;


Α-δια-νόητα και ανεπίτρεπτα πράγματα έχουμε επιτρέψει να συμβαίνουν στην ιερή μας χώρα 

Ελλάς και ήρθε η ώρα 

να τα αλλάξουμε όλα 

με την ένωσή μας 

μακριά από κόμματα, δόγματα και ανθελληνικές - αντιανθρώπινες ιδεολογίες.


Ευαγγελία Γιαδανού

 






ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ


ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com


TΗΛ. 6932729297


giadanou.blogspot.com

 



youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/




 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad