ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

4 Ιουλίου 2022

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ THN E.E. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ "TURKAEGEAN"


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 'POLITICO" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ


ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΒΛΕΨΙΑ 

 (ΛΟΓΩ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ;;)


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ...



"Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤURKAEGEAN


Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Επίτροπος κατακρίνουν την τουρκική εκστρατεία για τον τουρισμό, μήνες μετά την καταχώριση του εμπορικού σήματος. "





ΑΠΟ ΤΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Nadir Alpaslan, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ,  ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "TURKAEGEAN" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ...

ΠΗΓΗ


ΑΘΗΝΑ — Μια νέα διαμάχη δημιουργείται μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας σχετικά με την έγκριση εμπορικού σήματος από την ΕΕ στον όρο «Turkaegean» για τουρκικές τουριστικές εκστρατείες.


Το σύνθημα, που αρχικά καταχωρήθηκε από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ τον Δεκέμβριο του 2021, έχει προκαλέσει καθυστερημένη αντίδραση από κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς.


Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ελλάδας, Μαργαρίτης Σχοινάς, έστειλε αυστηρή επιστολή στον Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, ζητώντας επανεξέταση της απόφασης, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ την Πέμπτη.


Η εδαφική κυριαρχία στο Αιγαίο Πέλαγος ήταν ένα επίμαχο ζήτημα μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, των οποίων οι καλοκαιρινές οικονομίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή τουριστών από όλη την Ευρώπη στις αμμώδεις παραλίες και τα γαλάζια νερά του Αιγαίου.


Ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Nadir Alpaslan είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο ότι η Ελλάδα «έκανε τον κόσμο να αντιλαμβάνεται το Αιγαίο ως δική της περιοχή.


«Θα το κάνουμε ακόμη πιο δυνατά του χρόνου και θα δείξουμε ότι το Αιγαίο δεν είναι περιοχή της Ελλάδας, αλλά και μια περιοχή της Τουρκίας, ένα τουριστικό σήμα».


Ευρύτερες εντάσεις έχουν κλιμακωθεί τους τελευταίους μήνες μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, οι οποίες εδώ και καιρό βρίσκονται σε αντίθεση για μια σειρά από άλλες διμερείς διαφορές, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων συνόρων και των επικαλυπτόμενων αξιώσεων στην υφαλοκρηπίδα τους.


Στην επιστολή του προς τον Μπρετόν, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το ελληνικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ANA, ο Σχινάς εξέφρασε την απογοήτευσή του που «οι εσωτερικοί έλεγχοι και οι διαδικασίες του EUIPO δεν αποδείχθηκαν επαρκείς για τον εντοπισμό και την κοινοποίηση μιας υπόθεσης με προφανείς και δυνητικά σοβαρές επιπτώσεις στις εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ. τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός κράτους μέλους της ΕΕ —της Ελλάδας— αλλά και για την προστασία των καταναλωτών και του τουριστικού τομέα της ΕΕ».


Πρόσθεσε ότι η υπόθεση σηματοδότησε «σαφή αποτυχία σε διοικητικό επίπεδο να αξιολογήσει επαρκώς τις πολιτικές και νομικές διαστάσεις μιας τέτοιας απόφασης».


Στη Μαδρίτη την Πέμπτη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Έχουμε ένα νομικό οπλοστάσιο στη διάθεσή μας για να διορθώσουμε αυτό που έχει συμβεί, που αφορά την τουριστική εικόνα της χώρας, που αφορά το τουριστικό μας προϊόν».


Ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη την Πέμπτη για την αποτυχία του υπουργείου του να αντιδράσει, είπε ότι δεν γνώριζε το αίτημα της Τουρκίας και διέταξε έρευνα.


Η Τουρκία έχει ήδη ξεκινήσει μια τουριστική εκστρατεία «Turkeagean Coast of Happiness».


ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ  

ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ; 


Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Η Ε.Ε. ΟΦΕΙΛΕΙ ...


 ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΗ ΜΕΛΟΣ  (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ)  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 

ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ !


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΙΣ 15/12/2021 !





OΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ 

"ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ 

ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ 

ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ 

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ;


Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ (ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) 



 
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ 
 



ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTUBE 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2021 ...



https://youtu.be/ZUCoO9HYrOU



ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ


ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 


ΤΙ  ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ;


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !




ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ


ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ





ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com



TΗΛ. 6932729297



giadanou.blogspot.com

 




youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCL

XtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 


"Ε.ΣΥ." :


https://esy-


xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-


2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :


https://esy-


xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-


post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : 

https://www.aitherikigrafi.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad